CFO Schakeltafel

Op 7 juni organiseren we een besloten bijeenkomst voor CFO’s/Financieel directeuren van bedrijven actief in financiële dienstverlening. Met vakgenoten doen we een deep dive over sectorspecifieke trends, uitdagingen en aanpak, in De Victorie in Linden.

 

Het is interessant om met collega-CFO’s uit verschillende sectoren van gedachten te wisselen over een bepaald onderwerp. Dit keer pakken we het echter anders aan: we brengen vakgenoten uit eenzelfde sector bijeen. Specifiek verwelkomen we CFO’s/Financieel directeuren van bedrijven actief in financiële dienstverlening (banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, etc.). Dit laat toe om de diepte in te duiken over sectorspecifieke trends, uitdagingen en aanpak op het vlak van digitale transformatie.

Het decor voor deze besloten bijeenkomst is restaurant De Victorie, gelegen op het domein van Wijnkasteel Vandeurzen. Uiteraard proeven we hier de wijnen van het huis, die al verschillende erkenningen kregen.

  • Datum: woensdag 7 juni 2023
  • Timing: ontvangst om 16u, rondetafelgesprek van 16u30 tot 18u, gevolgd door aperitief en diner
  • Locatie: restaurant De Victorie, Linden (nabij Leuven)
  • Doelgroep: CFO’s en Financieel directeuren uit de Financial Services Industry
  • Kostprijs: deelname is kosteloos op uitnodiging of als u tot de doelgroep behoort
  • Inschrijven: neem bij interesse contact op met Community manager Daphné Debaenst

Deze sessie wordt mee mogelijk gemaakt dankzij Unit4.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Op 7 juni organiseren we een besloten bijeenkomst voor CFO's/Financieel directeuren van bedrijven actief in financiële dienstverlening. Met vakgenoten doen we een deep dive over sectorspecifieke trends, uitdagingen en aanpak, in De Victorie in Linden.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.