Executive Forum 2024

Welcome to Entropia! Schrijf u nu in voor het Executive Forum, onze inspiratiedag voor C-level executives. Op 25 september verzamelen we met CFO’s, CHRO’s, CEO’s, CMO’s, etc. om uit te wisselen over hoe we in tijden van transformatie en onzekerheden aan goeie bedrijfsvoering kunnen doen.

 

Hoe kunnen we in een wereld vol onzekerheden en transformatie toch aan goeie bedrijfsvoering doen?
Dat is de baseline van deze dag, waarop we met verschillende functies (CFO, CHRO, CIO, CMO, etc.) samenkomen.  Vanuit onze verschillende invalshoeken praten we over de geopolitieke context, de menselijke aard en maatschappelijke evoluties, leiderschap, technologie, duurzaamheid, etc.
Zoals altijd in een combinatie van verrassende keynotes en interactieve rondetafels.
Welkom!

Meer informatie en inschrijven via executiveforum.be

 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel, zijnde C-level (CFO, CHRO, CEO, CIO, CMO, etc.) van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor executives voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Schakeltafel. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.