VRAGEN? SUGGESTIES? IDEEËN?

 

Over de community, de events en de content

Bent u een executive en wilt u graag eens kennismaken bij een koffietje of deelnemen aan een van onze events? Hebt u een idee voor interessante content? Hebt u interesse om als sponsor of partner aan te sluiten? Reach out! Daphné kijkt ernaar uit u te ontmoeten.

Daphné Debaenst​
Managing director en Executive Community manager ​
[email protected]
+32 473 87 33 26​

 

 

Over de organisatie van onze bijeenkomsten

Bent u op zoek naar praktische info (data, locaties, toegang, etc.) over onze events? Krijgt u graag een beeld van de kwaliteit en het serviceniveau dat we nastreven? Phaedra kan er u alles over vertellen.

Phaedra Vanhaeren
Eventmanager en marketeer
[email protected]

 

 

Over M&A-gerelateerde events en content

Naast onze executive community bouwen we ook een M&A Community uit, voor professionals actief in fusies en overnames, private equity en venture capital. Wilt u meer info over de jaarlijkse M&A Awards of de M&A Fora? Wilt u lid worden van de M&A Community? Charlotte maakt graag met u kennis.

Charlotte Declercq​
M&A Community manager ​
[email protected]
+32 472 42 64 89

 

 

Melle EijckelhoffOver de partners en leden van onze community 

House of Executives brengt leiders samen, verrijkt hun kennis en helpt hen zakelijke en persoonlijke netwerken te bouwen.
House of Executives wordt ondersteund door de leden en partnerorganisaties die onze visie delen. In alles wat we doen, streven we ernaar om het leven en de carrières van executives positief te beïnvloeden. Wilt u daar ook aan bijdragen? Melle bespreekt graag de mogelijkheden met u.

Melle Eijckelhoff
Director
[email protected]
+31 620 01 35 46

 

VOLG HOUSE OF EXECUTIVES OP LINKEDIN​

Contentbijdragen, updates over onze events of ander relevant nieuws: volg onze LinkedIn-pagina.​

 

Misschien ook interessant:

Get to know the M&A Community Belgium

Visit the M&A Awards Belgium

Stel ons een vraag

    “In het brede aanbod van CFO-events steekt dit er voor mij absoluut uit, dankzij de hoogwaardige content, positieve energie en interessante netwerking.”
    – Geert Peeters, CFO Ontex