Over House of Executives

House of Executives is het connectie- en inspiratiehuis voor en door Belgische leidinggevenden en beslissingnemers. We brengen executives samen om in een gemoedelijke sfeer en in alle vertrouwen te netwerken en van gedachten te wisselen over actuele issues. We willen graag de mens áchter de functie leren kennen en hechten veel belang aan persoonlijke en duurzame relaties. Welkom!

 

​WAT WE DOEN​

​House of Executives faciliteert ontmoetingen en inspiratie. Executives ontmoeten elkaar op conferenties, rondetafels, diners, workshops, lezingen, webinars en op deze website. Verrassende en uitdagende content vormt daarbij de rode draad: we zorgen voor boeiende sprekers en thema’s die relevant zijn voor C-level.​ Op onze bijeenkomsten streven we naar top-notch hospitality: een hartelijke ontvangst, een mooi kader, lekker eten, een belevenis op zich.

VOOR WIE​

​House of Executives is er voor de volledige board: CEO, CFO, CHRO, CIO, CMO, COO, … We bouwen community’s per vakgebied, onze zogenaamde Suites. Daarnaast faciliteren we ook uitwisseling tussen functies zodat leidinggevenden uit verschillende vakgebieden van gedachten kunnen wisselen. De som is meer dan het geheel van de delen. Allemaal samen bouwen we aan de bedrijven en aan de maatschappij van morgen.

OVER HOUSE
OF EXECUTIVES

Het connectie- en inspiratiehuis voor en
door leidinggevenden en beslissingnemers.

“Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.”
– Dirk Vandenberghe, CEO Metallo