CFO Day is ondertussen een vaste waarde in ons voorjaar. Maar wat is een jaar eigenlijk? En wat betekent tijd überhaupt? Met ons dagthema MATTER OF TIME gaan we op een fascinerende expeditie in de ruimtetijd.

Bekijk hier de eerste foto's van de CFO Day in de Kasteelhoeve "Flinckheuvel".

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Bekijk hier de foto's van de CHRO Day in het Kasteel van Brasschaat.

Deze innovatieve opleiding in digital finance maakt van u een "digital CFO". U leert er verder te denken dan finance en nieuwe technologie echt te omarmen. Alleen zo kan u nog effectiever worden - met duurzame winst voor uw bedrijf op de lange termijn. Omdat we vanuit House of Executives graag inspelen op de behoeften van onze CFO Community, ondersteunen we de opleiding 'Digital Finance' van Vlerick Business School.

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Bekijk hier de eerste foto's van De Winterwende bij Salons Van Dijck in Mechelen.

Het gala van de Belgische M&A Awards, waar we de beste deals van het afgelopen jaar bekronen.

Save the date voor het Executive Forum, onze exclusieve inspiratiedag voor C-level met als thema 'Battle for Balance'.

Bekijk hier de eerste foto's van het Executive Forum 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

De eerste editie van de M&A Summer Party, vorig jaar, was een schot in de roos. Daarom doen we het dit jaar opnieuw! Een ontspannen netwerkavond met een drankje, BBQ, muziek en vakantieverhalen.

Bekijk hier de foto's van de M&A Summer Party op 24 augustus bij Chalet Robinson.

Volgens hetzelfde principe van onze CFO- en CHRO-ontmoetingen organiseren we dit jaar ook enkele kleinschalige bijeenkomsten voor CMO's/marketingdirecteuren. Ander publiek maar dezelfde ingrediënten: peers ontmoeten, inhoudelijk schakelen én heerlijk tafelen.

Bekijk hier de foto's van de CMO Schakeltafel op 8 juni bij iO in Antwerpen.

Voor het eerst organiseren we een bijeenkomst voor Young M&A professionals, met als rode draad: 'How Young M&A professionals can be agents of change'.

Bekijk hier de foto's van het Young M&A Forum bij Simont Braun.

Welkom op de vijfde editie van de CFO Day, met als thema 'A true and fair view - revisited'.

Bekijk hier de foto's van de CFO Day 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

Dit jaar organiseren we opnieuw enkele bijeenkomsten voor professionals actief in M&A, corporate finance, private equity en venture capital. Het eerste M&A Forum van 2023 gaat over de strategie rond M&A: er zijn namelijk talloze voorbeelden van deals die niet zijn ingebed in een groter plan en die niet succesvol zijn. Kom mee praten met ons panel!

Bekijk hier de foto's van het M&A Forum bij Eight Advisory.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Schakeltafel. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg