Voor het eerst organiseren we een bijeenkomst voor Young M&A professionals, met als rode draad: 'How Young M&A professionals can be agents of change'.

Bekijk hier de foto's van het Young M&A Forum bij Simont Braun.

Welkom op de vijfde editie van de CFO Day, met als thema 'A true and fair view - revisited'.

Bekijk hier de foto's van de CFO Day 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

Dit jaar organiseren we opnieuw enkele bijeenkomsten voor professionals actief in M&A, corporate finance, private equity en venture capital. Het eerste M&A Forum van 2023 gaat over de strategie rond M&A: er zijn namelijk talloze voorbeelden van deals die niet zijn ingebed in een groter plan en die niet succesvol zijn. Kom mee praten met ons panel!

Bekijk hier de foto's van het M&A Forum bij Eight Advisory.

Wees erbij op de vijfde editie van de CHRO Day! Het wordt een vurige dag want het thema is dit keer 'Light my fire!'.

Bekijk hier de foto's van de CHRO Day 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

Peers ontmoeten, heerlijk tafelen én inhoudelijk schakelen binnen het thema 'A true and fair view - revisited': dat zijn de ingrediënten voor onze eerste kleinschalige CFO bijeenkomst van 2023.

Bekijk hier de foto's van de CFO Schakeltafel op 29 maart in Sapphire House Antwerpen.

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Bekijk hier de foto's van de exclusieve CHRO Winterwende in Botanic Sanctuary.

Op 24 november 2022 vindt de vijfde editie van de Belgische M&A Awards plaats in het prachtige Maison de la Poste Brussel. Tijdens het galadiner worden de winnaars van de zes beste deals van het afgelopen jaar bekroond.

Wat is de link tussen big data, digitale kunst, fake news, AI en cybercriminaliteit? Juist: wiskunde. Nog nooit waren er zoveel data en dus datagebaseerde systemen. Dat en de gevolgen die we daarvan zien, lijken soms overweldigend en ongrijpbaar, maar volgens Prof. Dr. Ann Dooms begrijpen we deze fenomenen veel beter als we terugkeren naar de essentie: wiskunde. Ga met Ann en collega-CFO’s in gesprek over waar AI nu staat en hoe wiskundig inzicht ons kan helpen om eenvoud te brengen in de complexiteit.

Bekijk hier de foto's van de Round Table over AI met Ann Dooms in La Truffe Noire.

Tijdens deze rondetafel bespreken we hoe u het managen van uw intellectuele eigendom onderdeel kunt maken van de langtermijnstrategie. We gaan dieper in op aspecten als de verwerving van intellectuele eigendomsrechten, fiscale bepalingen, handhaving en valorisatie. Ook kijken we naar scenario’s om intellectuele eigendomsrechten in te zetten bij het aangaan van partnerships die u helpen te groeien.

Foto's van de Round Table rond intellectuele eigendom bij Comme Chez Soi.

Welkom op het Executive Forum met als thema 'Building cathedrals in the sand'.

Bekijk hier de foto's van het Executive Forum op 5 oktober in het Kasteel van Brasschaat.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Op 7 juni organiseren we een besloten bijeenkomst voor CFO's/Financieel directeuren van bedrijven actief in financiële dienstverlening. Met vakgenoten doen we een deep dive over sectorspecifieke trends, uitdagingen en aanpak, in De Victorie in Linden.

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg