Op 24 november 2022 vindt de vijfde editie van de Belgische M&A Awards plaats in het prachtige Maison de la Poste Brussel. Tijdens het galadiner worden de winnaars van de zes beste deals van het afgelopen jaar bekroond.

Wat is de link tussen big data, digitale kunst, fake news, AI en cybercriminaliteit? Juist: wiskunde. Nog nooit waren er zoveel data en dus datagebaseerde systemen. Dat en de gevolgen die we daarvan zien, lijken soms overweldigend en ongrijpbaar, maar volgens Prof. Dr. Ann Dooms begrijpen we deze fenomenen veel beter als we terugkeren naar de essentie: wiskunde. Ga met Ann en collega-CFO’s in gesprek over waar AI nu staat en hoe wiskundig inzicht ons kan helpen om eenvoud te brengen in de complexiteit.

Bekijk hier de foto's van de Round Table over AI met Ann Dooms in La Truffe Noire.

Tijdens deze rondetafel bespreken we hoe u het managen van uw intellectuele eigendom onderdeel kunt maken van de langtermijnstrategie. We gaan dieper in op aspecten als de verwerving van intellectuele eigendomsrechten, fiscale bepalingen, handhaving en valorisatie. Ook kijken we naar scenario’s om intellectuele eigendomsrechten in te zetten bij het aangaan van partnerships die u helpen te groeien.

Foto's van de Round Table rond intellectuele eigendom bij Comme Chez Soi.

Welkom op het Executive Forum met als thema 'Building cathedrals in the sand'.

Bekijk hier de foto's van het Executive Forum op 5 oktober in het Kasteel van Brasschaat.

Watch the pictures of the second M&A Forum, at Loyens & Loeff Brussels.

Bekijk hier de foto's van de allereerste M&A Summer Party in Châlet Robinson in Brussel.

Bekijk hier het overzicht van de geplande bijeenkomsten in de tweede jaarhelft.

Inflatie, reflatie, stagflatie, wel of geen recessie? Met House of Executives willen we graag het net ophalen van welke impact de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen hebben op onze Belgische bedrijven. Onder andere Bruno Colmant laat tijdens de besloten rondetafel zijn licht schijnen op de situatie.

Bent u nieuwsgierig genoeg voor de CFO Day rond 'Culture of Curiosity'?

Wees erbij op ons feest van de nieuwsgierigheid in het Kasteel van Brasschaat!

De sfeer was heerlijk op CHRO Day in het prachtige Kasteel van Brasschaat. Bekijk hier de foto's!

Iedereen met interesse of actief in M&A: unite! Kom naar ons allereerste M&A Forum met als thema #BELNED.

Bekijk hier de foto's van het allereerste M&A Forum op 31 maart 2022.

Neem deel aan deze online rondetafel, waarin we met elkaar in gesprek gaan over 3 aspecten van sustainability: rapportering, waardeketens en ecosystemen. Met een introductie door Paul Hayes, Director Environmental Sustainability bij Cummins.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg