Van t/m

Inflatie, reflatie, stagflatie, wel of geen recessie? Met House of Executives willen we graag het net ophalen van welke impact de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen hebben op onze Belgische bedrijven. Onder andere Bruno Colmant laat tijdens de besloten rondetafel zijn licht schijnen op de situatie.

Van t/m

Van t/m

Bent u nieuwsgierig genoeg voor de CFO Day rond 'Culture of Curiosity'?

Van t/m

Van t/m

Wees erbij op ons feest van de nieuwsgierigheid in het Kasteel van Brasschaat!

Van t/m

De sfeer was heerlijk op CHRO Day in het prachtige Kasteel van Brasschaat. Bekijk hier de foto's!

Van t/m

Iedereen met interesse of actief in M&A: unite! Kom naar ons allereerste M&A Forum met als thema #BELNED.

Van t/m

Bekijk hier de foto's van het allereerste M&A Forum op 31 maart 2022.

Van t/m

Neem deel aan deze online rondetafel, waarin we met elkaar in gesprek gaan over 3 aspecten van sustainability: rapportering, waardeketens en ecosystemen. Met een introductie door Paul Hayes, Director Environmental Sustainability bij Cummins.

Van t/m

Op 25 november reiken we voor de vierde keer de Belgische M&A Awards uit tijdens een galadiner in Maison de la Poste in Brussel. Het wordt een feestelijke avond!

Van t/m

Het Kasteel van Brasschaat wordt dit najaar eindelijk weer de setting voor een bijeenkomst op topniveau. Tijdens het Executive Forum verruimen we letterlijk en figuurlijk onze blik onder de noemer THE OVERVIEW EFFECT. Bent u er ook bij?

Van t/m

Bekijk hier de foto's van het Executive Forum 2021 in het Kasteel van Brasschaat.

Van t/m

Een bijkomende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen op de avond voor het Executive Forum. Met naast gezelligheid aandacht voor een specifiek topic. Extra workforce versus extra workload: hoe creëren we meerwaarde dankzij RPA?

Van t/m

Bekijk hier de foto's van onze exclusieve preconference in restaurant Rascasse, waar we in gesprek gingen over het thema 'Extra workforce versus extra workload: hoe creëren we meerwaarde dankzij RPA?'

Van t/m

Vorig jaar deden we een online onderzoek bij CFO’s en Financieel directeuren in België en Nederland over de stand van zaken van de digitale transformatie in onze bedrijven. De inzichten verzamelden we in een whitepaper en vormen nu de basis voor een diepgaander gesprek.

Van t/m

Bekijk hier de sfeerbeelden van de Round Table 'the state of digital transformation' in Martin's Château du Lac.

Van t/m

Tijdens deze rondetafel praten we over AI en technologische vooruitgang vanuit het standpunt van China, waar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven volledig doordrongen zijn van AI en technologie. Hoe valt dit te verklaren? En wat kunnen wij daaruit leren? Met een introductie van China- en technologiekenner Pascal Coppens.

Van t/m

Bekijk hier de sfeerbeelden van de Round Table rond AI en China in de Pastorale.

Van t/m

Niemand kan de toekomst voorspellen maar het is wel nuttig om ons voorstellingen te maken van hoe de wereld en onze business er binnen x aantal jaar kunnen uitzien of van welke factoren een impact kunnen hebben. Scenarioplanning dus. Wat is uw ervaring hiermee als CFO? Kunt u het becijferen loslaten? Neemt u op dit vlak uw strategische rol binnen de bedrijfsvoering op? Tijdens deze besloten sessie gaat u erover in gesprek met uw collega's en met Joachim De Vos, CEO van Living Tomorrow en TomorrowLab en professor aan de Universiteit Gent.

Van t/m

Omdat corona nog altijd roet in het eten strooit voor een fysieke conferentie, brengen we u van 26 t.e.m. 29 april online inspiratie en interactie.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Van t/m

Welkom op het Executive Forum met als thema 'Building cathedrals in the sand'.

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg