Het gala van de Belgische M&A Awards, waar we de beste deals van het afgelopen jaar bekronen.

Save the date voor het Executive Forum, onze exclusieve inspiratiedag voor C-level met als thema 'Battle for Balance'.

Bekijk hier de eerste foto's van het Executive Forum 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

De eerste editie van de M&A Summer Party, vorig jaar, was een schot in de roos. Daarom doen we het dit jaar opnieuw! Een ontspannen netwerkavond met een drankje, BBQ, muziek en vakantieverhalen.

Bekijk hier de foto's van de M&A Summer Party op 24 augustus bij Chalet Robinson.

Volgens hetzelfde principe van onze CFO- en CHRO-ontmoetingen organiseren we dit jaar ook enkele kleinschalige bijeenkomsten voor CMO's/marketingdirecteuren. Ander publiek maar dezelfde ingrediënten: peers ontmoeten, inhoudelijk schakelen én heerlijk tafelen.

Bekijk hier de foto's van de CMO Schakeltafel op 8 juni bij iO in Antwerpen.

Voor het eerst organiseren we een bijeenkomst voor Young M&A professionals, met als rode draad: 'How Young M&A professionals can be agents of change'.

Bekijk hier de foto's van het Young M&A Forum bij Simont Braun.

Welkom op de vijfde editie van de CFO Day, met als thema 'A true and fair view - revisited'.

Bekijk hier de foto's van de CFO Day 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

Dit jaar organiseren we opnieuw enkele bijeenkomsten voor professionals actief in M&A, corporate finance, private equity en venture capital. Het eerste M&A Forum van 2023 gaat over de strategie rond M&A: er zijn namelijk talloze voorbeelden van deals die niet zijn ingebed in een groter plan en die niet succesvol zijn. Kom mee praten met ons panel!

Bekijk hier de foto's van het M&A Forum bij Eight Advisory.

Wees erbij op de vijfde editie van de CHRO Day! Het wordt een vurige dag want het thema is dit keer 'Light my fire!'.

Bekijk hier de foto's van de CHRO Day 2023 in het Kasteel van Brasschaat.

Peers ontmoeten, heerlijk tafelen én inhoudelijk schakelen binnen het thema 'A true and fair view - revisited': dat zijn de ingrediënten voor onze eerste kleinschalige CFO bijeenkomst van 2023.

Bekijk hier de foto's van de CFO Schakeltafel op 29 maart in Sapphire House Antwerpen.

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Bekijk hier de foto's van de exclusieve CHRO Winterwende in Botanic Sanctuary.

Op 24 november 2022 vindt de vijfde editie van de Belgische M&A Awards plaats in het prachtige Maison de la Poste Brussel. Tijdens het galadiner worden de winnaars van de zes beste deals van het afgelopen jaar bekroond.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg