Benieuwd hoe het er op onze events aan toegaat? Bekijk hier enkele sfeerbeelden van de voorbije edities van CFO Day, CHRO Day en Executive Day en proef de sfeer.

Van t/m

Omdat corona nog altijd roet in het eten strooit voor een fysieke conferentie, brengen we u van 26 t.e.m. 29 april online inspiratie en interactie.

Van t/m

Niemand kan de toekomst voorspellen maar het is wel nuttig om ons voorstellingen te maken van hoe de wereld en onze business er binnen x aantal jaar kunnen uitzien of van welke factoren een impact kunnen hebben. Scenarioplanning dus. Wat is uw ervaring hiermee als CFO? Kunt u het becijferen loslaten? Neemt u op dit vlak uw strategische rol binnen de bedrijfsvoering op? Tijdens deze besloten sessie gaat u erover in gesprek met uw collega's en met Joachim De Vos, CEO van Living Tomorrow en TomorrowLab en professor aan de Universiteit Gent.

Agenda

Van t/m

Tijdens deze rondetafel praten we over AI en technologische vooruitgang vanuit het standpunt van China, waar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven volledig doordrongen zijn van AI en technologie. Hoe valt dit te verklaren? En wat kunnen wij daaruit leren? Met een introductie van China- en technologiekenner Pascal Coppens.

Partners

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg