DE HOE VAN HoE: HIGH-LEVEL ONTMOETING EN EXPERTISE

 

Meteen naar de essentie? Klik hier om ineens naar de voordelen van een lidmaatschap te gaan.
Nood aan meer informatie? Lees dan eerst ons verhaal hieronder.

House of Executives (HoE voor de vrienden) brengt, zoals de naam aangeeft, leiders samen. Meer bepaald richten we ons tot de C-suite van bedrijven vanaf € 100 miljoen omzet. Deze mensen verwelkomen we in onze community, waarvoor we de beeldspraak van het huis passend vonden: een warme, vertrouwde plek waar u mensen (terug)ziet waar u een link mee hebt en vrijuit van gedachten kunt wisselen. In het huis zijn er verschillende kamers, de zogenaamde Suites: CFO Suite, CHRO Suite, etc. Dit laat toe om met vakgenoten de diepte in te gaan. Tegelijk bevinden deze verschillende bloedgroepen zich onder hetzelfde dak, en kunnen we dus ook uitwisseling tussen functies faciliteren.

Waarom doen we dit?

 

Omdat we rotsvast geloven in verbinding.

Als executive hebt u met bepaalde uitdagingen te maken die ook in andere bedrijven spelen. Dat is een voor de hand liggende reden om met peers over die uitdagingen te praten en van mekaar te leren.
We geloven ook heel sterk in de verbinding met uzelf: beter worden als persoon en als leider heeft een positieve impact op uw organisatie en de mensen rondom u.
Tot slot vinden we het ook belangrijk om stevig geworteld te zijn in de maatschappij. Elk individu en elk bedrijf opereert in een bepaalde socio-economische en geopolitieke context.
Deze drie niveaus – persoon, organisatie, maatschappij – houden we in ons achterhoofd bij alles wat we doen. Op die manier bouwen we allen samen aan het bedrijfsleven en de maatschappij van morgen, overmorgen en 2050.

Daarom, en omdat het ook gewoon leuk is, toch?

Er bestaan al zoveel evenementen en netwerkorganisaties, en uw tijd en budget zijn beperkt. Waarom zou u lid worden van House of Executives?

 

We zullen beginnen met wat we zelf nastreven:

 • De kwaliteit van het netwerk. Eerdergenoemde doelgroeprichtlijn heeft niet als doel om mensen uit te sluiten, maar wel om u te garanderen dat u collega’s ontmoet die in vergelijkbare contexten opereren. Een lidmaatschap is een uiting van verbondenheid en engagement.
 • De kwaliteit van de content. Of het nu gaat om rondetafelgesprekken, podcasts, artikels en interviews op onze website of sprekers op onze conferenties: het moet relevant, inzichtvol en liefst een beetje verrassend zijn. Jammer dat ‘inspiratie’ een ietwat holle term geworden is, want het is wel wat we graag willen geven.
 • De kwaliteit van de bijeenkomsten. Top-notch hospitality en het bieden van een ervaring zijn voor ons heel belangrijk. Dit staat niet gelijk aan stijfdoenerij, wel aan een mooi kader, lekker eten, een hartelijke ontvangst en goeie service.

Maar omdat “van horen zeggen” nog altijd beter is dan eigen stoef, kunt u hier enkele meningen van trouwe gasten lezen en hier enkele sfeerbeelden bekijken.

Hoe doen we dat nu?

 

We hanteren een heel persoonlijke aanpak. House of Executives bestaat uit een klein team, en wij beschouwen onszelf als gastheer en -vrouwen. We leren u graag persoonlijk kennen (lees: veel gesprekken, koffies, lunches) en betrekken u graag bij onze werking. De input over uw bedrijf, uitdagingen, visie is een belangrijke leidraad voor onze bijeenkomsten en onze content. Ja, we zouden wel eens de schoonste job ter wereld kunnen hebben.

Daarnaast werken wij ook samen met zorgvuldig geselecteerde partners, die geloven in het opbouwen van duurzame relaties en die over relevante expertise beschikken. Door hen deel te laten worden van de community, ontstaat er een vruchtbare wisselwerking. Uiteraard behouden wij als House of Executives wel onze neutraliteit (anders kunnen we niet met iedereen koffie blijven drinken).

Concreet, wat houdt een lidmaatschap in?

 

U bent al tot hier geraakt, dan bent u er eigenlijk al!

Een lidmaatschap biedt u:

 • Toegang tot een netwerkvan Belgische executives van bedrijven vanaf € 100 miljoen omzet en tot professionals actief in M&A, corporate finance en private equity (onze M&A Community). Hebt u een vraag, nood, idee? Laat het ons weten en we brengen u in contact met de juiste mensen.
 • Toegang tot 2 conferenties per jaar.Onze conferenties zijn high-level inspiratiedagen. Contacten en inhoudelijke prikkels à volonté. U wordt persoonlijk uitgenodigd.
 • Toegang tot 1 kleinschalig event per jaar.Dit zijn exclusieve bijeenkomsten waarbij uitwisseling centraal staat, bv. rondetafels. Uiteraard in een gastronomisch kader. U wordt persoonlijk uitgenodigd.
 • Priority pass en extraatje op events.Check in voor de fast lane aan het onthaal, krijg als eerste keuze uit de verschillende sessies op het programma en word verrast met een leuke attentie.
 • Betrokkenheid bij het jaarprogramma.Leden krijgen een actieve inbreng in het bepalen en vormgeven van de onderwerpen waar we doorheen het jaar rond werken. We doen het voor u en met u.
 • 1 bijdrage per jaar op onze website.Ons redactieteam plant met u een interview over uw visie, een case over een interessant project, een column, …
 • Inschrijving op de nieuwsbrief.Een maandelijks overzicht van de laatste nieuwe content en de komende events.
 • 1 lunch per jaar.We nodigen u graag minstens 1 keer per jaar uit voor een persoonlijk gesprek, over de grote wereld en uw wereld. En alles daartussenin.
 • Ambassadeurskorting op extra tickets voor events.Wilt u graag peers uitnodigen die nog geen lid zijn, dan krijgen zij 25% korting op de toegangsprijs van events.
 • 3 uur mentoring in samenwerking met Ambits, voor uzelf of voor iemand in uw team.Tijdens een kort intakegesprek geeft u aan rond welke uitdaging u ondersteuning wenst. Op basis hiervan krijgt u een mentor toegewezen waarmee u gedurende 3 uur aan de slag gaat. De mentor deelt zijn/haar kennis en vaardigheden om uw leiderschap verder te ontwikkelen.
 • ‘Complexity Orientation Survey’ in samenwerking met Valpeo.Via een online vragenlijst en een feedbackgesprek krijgt u inzicht in de complexiteitsoriëntatie van uw denken. Dit inzicht laat u toe om u als leider beter te aligneren met uw huidige en toekomstige rollen en (organisatie)context.

Een individueel lidmaatschap vraagt een investering van € 950 per jaar. Het is een investering in uzelf en in uw netwerk. En tegelijk ook een commitment aan uzelf en aan uw netwerk.

Overtuigd?

VRAAG HIER UW LIDMAATSCHAP AAN

Voor bedrijven die graag meerdere executives afvaardigen, is er ook een bedrijfslidmaatschap van € 2.750 per jaar (voor max. 5 personen).
Vul hier het formulier voor een bedrijfslidmaatschap in.

Bij vragen, aarzel niet om contact op te nemen met Daphné Debaenst.

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.