CFO Schakeltafel

Peers ontmoeten, heerlijk tafelen én inhoudelijk schakelen binnen het thema ‘A true and fair view – revisited’: dat zijn de ingrediënten voor onze eerste kleinschalige CFO bijeenkomst van 2023.

 

Een CFO Schakeltafel, het woord zegt het zelf: we schakelen CFO’s aan elkaar (ontmoeting tussen peers) die inhoudelijk met elkaar schakelen over een bepaald onderwerp. En uiteraard gaan we nadien heerlijk tafelen!

De eerste CFO editie van 2023 vindt plaats op 29 maart en kadert binnen het thema van CFO Day: ‘A true and fair view – revisited’. Meer specifiek gaan we een eerlijk en transparant gesprek voeren over ERP-systemen. Het aanschaffen of vervangen van zo’n systeem is vaak een lang en omslachtig proces. Maar moet dat zo zijn? Zeker in deze tijden, waarin belangrijke en cost-heavy beslissingen on hold worden gezet vanwege onzekerheid over de markt, zouden we meer baat hebben bij efficiëntie (een gebruiksvriendelijk systeem dat doet wat het moet doen en snel kan ingezet worden).
Geen clichés maar het uitwisselen van visies en ervaringen over investering, projectinrichting, on premise versus cloud, data governance, etc. Hoe en op welke vlakken helpt technologie ons, waar lopen we tegenaan, welke impact heeft het op onze mensen en wat doen we er écht mee?

Voor deze bijeenkomst zijn we te gast aan een gloednieuwe tafel, namelijk die van sterrenchef Bart De Pooter. Bart ruilde zijn restaurant Pastorale in voor o.a. WILDn, een plant-based fine dining concept in het historische Sapphire House in Antwerpen. Een culinaire ontdekking!

  • Datum: woensdag 29 maart 2023
  • Timing: ontvangst om 16u, gesprek van 16u30 tot 18u, gevolgd door aperitief en vijfgangendiner
  • Locatie: Sapphire House, Lange Nieuwstraat Antwerpen
  • Doelgroep: CFO’s en Financieel directeuren van bedrijven vanaf € 100 miljoen omzet
  • Kostprijs: deelname is kosteloos op uitnodiging of als u tot de doelgroep behoort
  • Inschrijven: neem bij interesse contact op met Community manager Daphné Debaenst

Deze sessie wordt mee mogelijk gemaakt dankzij BlackLine.

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.