Podcast: in gesprek met Ingeborg Dierens, CFO Cebeo

Interviews

Op CFO Day 2022 richtten we een mobiele studio in in het Kasteel van Brasschaat en nodigden we 4 CFO’s uit voor een gesprek, waarmee we meteen het thema ‘Culture of Curiosity’ in de praktijk brachten. In deze aflevering praten we met Ingeborg Dierens, CFO bij Cebeo, over nieuwsgierigheid, over de rol van Ingeborg, over de toekomstige projecten en over de impact van de huidige omstandigheden.

 

Een salon op de bovenverdieping van het Kasteel van Brasschaat was de setting voor onze tijdelijke podcaststudio. Hier ontving Community manager Daphné Debaenst in de loop van de namiddag 4 CFO’s om samen met haar en Iris Lopes, Managing Director bij SpendLab, in gesprek te gaan over het thema ‘Culture of Curiosity’.

HR interesseert mij, marketing, sales, logistiek, ... En in mijn rol vandaag ben ik daar ook sterk bij betrokken. Niet puur om de cijfers op te volgen maar ook: wat gaan we doen, waar staan we voor, wat is de strategie in al die verschillende domeinen?

In deze aflevering vertellen Ingeborg Dierens en Iris Lopes hoe zij zelf nieuwsgierigheid in de praktijk brengen, zowel op individueel als op collectief niveau. Ingeborg is als CFO op strategisch niveau bij alle domeinen in het bedrijf betrokken. Ze vertelt over de projecten die bij Cebeo (distributeur van elektrotechnisch materiaal, deel van Sonepar) in de pipeline zitten, welke impact het bedrijf momenteel ondervindt van de marktomstandigheden maar ook welke evoluties er in de toekomst belangrijk zijn.

Beluister hier de podcast:

Deze podcast werd mee mogelijk gemaakt dankzij SpendLab.

Recente artikelen

Interviews

Hoe maak je verbinding met anderen zonder je authenticiteit te verliezen? Auteur, trainer en docent Lotte van Lith vertrekt vanuit de positieve desintegratietheorie, een humanistische stroming die momenteel opgang maakt binnen coaching en therapie, om het op de CHRO en CFO Day te hebben over concepten als motivatie, complexiteit en intensiteit.

Interviews

Het is een cliché geworden: de start-up die begint vanuit de garage. En dat daar mooie bedrijven uit voortvloeien, is niet minder waar. Het is ook het verhaal van SuccessDay, dat ondertussen zo’n 75 medewerkers telt. Oprichters Bas Eggelaar en Juul van Dongen barsten van de toekomstplannen, met als belangrijkste: succesvolle HR-transformaties begeleiden.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Peers ontmoeten, heerlijk tafelen én inhoudelijk schakelen binnen het thema 'A true and fair view - revisited': dat zijn de ingrediënten voor onze eerste kleinschalige CFO bijeenkomst van 2023.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.