Podcast: in gesprek met Ingeborg Dierens, CFO Cebeo

Interviews

Op CFO Day 2022 richtten we een mobiele studio in in het Kasteel van Brasschaat en nodigden we 4 CFO’s uit voor een gesprek, waarmee we meteen het thema ‘Culture of Curiosity’ in de praktijk brachten. In deze aflevering praten we met Ingeborg Dierens, CFO bij Cebeo, over nieuwsgierigheid, over de rol van Ingeborg, over de toekomstige projecten en over de impact van de huidige omstandigheden.

 

Een salon op de bovenverdieping van het Kasteel van Brasschaat was de setting voor onze tijdelijke podcaststudio. Hier ontving Community manager Daphné Debaenst in de loop van de namiddag 4 CFO’s om samen met haar en Iris Lopes, Managing Director bij SpendLab, in gesprek te gaan over het thema ‘Culture of Curiosity’.

HR interesseert mij, marketing, sales, logistiek, ... En in mijn rol vandaag ben ik daar ook sterk bij betrokken. Niet puur om de cijfers op te volgen maar ook: wat gaan we doen, waar staan we voor, wat is de strategie in al die verschillende domeinen?

In deze aflevering vertellen Ingeborg Dierens en Iris Lopes hoe zij zelf nieuwsgierigheid in de praktijk brengen, zowel op individueel als op collectief niveau. Ingeborg is als CFO op strategisch niveau bij alle domeinen in het bedrijf betrokken. Ze vertelt over de projecten die bij Cebeo (distributeur van elektrotechnisch materiaal, deel van Sonepar) in de pipeline zitten, welke impact het bedrijf momenteel ondervindt van de marktomstandigheden maar ook welke evoluties er in de toekomst belangrijk zijn.

Beluister hier de podcast:

Deze podcast werd mee mogelijk gemaakt dankzij SpendLab.

Recente artikelen

M&A

The Belgian M&A Community celebrated its first jubilee (five years) in grand style on the 24th of November. In the packed hall of Maison de la Poste in Brussels, a record number of M&A professionals gathered to reflect on the hard work and successes of the past deal year.

M&A

Extra feest in de M&A Community: de Belgische M&A Awards waren aan een jubileumeditie (vijf jaar) toe op 24 november 2022. In een bomvol Maison de la Poste in Brussel was een recordaantal M&A-professionals verzameld om terug te kijken op het harde werk en de successen van het afgelopen dealjaar.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.