Podcast: in gesprek met Ingeborg Dierens, CFO Cebeo

Interviews

Op CFO Day 2022 richtten we een mobiele studio in in het Kasteel van Brasschaat en nodigden we 4 CFO’s uit voor een gesprek, waarmee we meteen het thema ‘Culture of Curiosity’ in de praktijk brachten. In deze aflevering praten we met Ingeborg Dierens, CFO bij Cebeo, over nieuwsgierigheid, over de rol van Ingeborg, over de toekomstige projecten en over de impact van de huidige omstandigheden.

 

Een salon op de bovenverdieping van het Kasteel van Brasschaat was de setting voor onze tijdelijke podcaststudio. Hier ontving Community manager Daphné Debaenst in de loop van de namiddag 4 CFO’s om samen met haar en Iris Lopes, Managing Director bij SpendLab, in gesprek te gaan over het thema ‘Culture of Curiosity’.

HR interesseert mij, marketing, sales, logistiek, ... En in mijn rol vandaag ben ik daar ook sterk bij betrokken. Niet puur om de cijfers op te volgen maar ook: wat gaan we doen, waar staan we voor, wat is de strategie in al die verschillende domeinen?

In deze aflevering vertellen Ingeborg Dierens en Iris Lopes hoe zij zelf nieuwsgierigheid in de praktijk brengen, zowel op individueel als op collectief niveau. Ingeborg is als CFO op strategisch niveau bij alle domeinen in het bedrijf betrokken. Ze vertelt over de projecten die bij Cebeo (distributeur van elektrotechnisch materiaal, deel van Sonepar) in de pipeline zitten, welke impact het bedrijf momenteel ondervindt van de marktomstandigheden maar ook welke evoluties er in de toekomst belangrijk zijn.

Beluister hier de podcast:

Deze podcast werd mee mogelijk gemaakt dankzij SpendLab.

Recente artikelen

Interviews

Wat is het profiel van de nieuwe executive? Toenemende complexiteit en onvoorspelbaarheid in het hedendaagse bedrijfslandschap vereisen een nieuwe set competenties. Hudson Directors An Bels, Cédric Van Garsse en Bert De Greve identificeren de cruciale eigenschappen van de toekomstige generatie executives.

M&A

This year's Belgian M&A Awards highlight the added value of strategic M&A in growing the Belgian entrepreneurial ecosystem. More than 500 people attended the award show at Brussels Expo on 23 November. Read more about the evening and the winners in this article.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.