“Prima mogelijkheid om te netwerken met topmensen uit de bedrijfswereld, met kans op open discussie rond relevante thema’s.”
– Peter Michiels, CHRO Elia

“Inspirerend netwerkevent dat je opnieuw energie geeft en de ideeën laat opborrelen. Fijne gelegenheid ook om te sharen, te leren en onszelf weer aan te scherpen.”
– Isabelle Van Iseghem, CEO Moore

“In het brede aanbod van CFO-events steekt dit er voor mij absoluut uit, dankzij de hoogwaardige content, positieve energie en interessante netwerking.”
– Geert Peeters, CFO Ontex

“Als deelnemer van CFO Day wil ik graag mijn oprechte aanbeveling geven voor het succesvolle en zeer interessante verloop van het evenement.
Allereerst was de keuze van sprekers van hoog niveau. De sprekers waren niet alleen uiterst bekwaam in hun vakgebied, maar ook zeer gepassioneerd over hun werk. Ze waren in staat om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier uit te leggen, en boden concrete voorbeelden uit de praktijk om hun punten te illustreren.
Daarnaast was de organisatie van het evenement uitstekend. Van de registratie tot de locatie en de catering, alles was tot in de puntjes geregeld. Dit zorgde voor een ontspannen sfeer waarin deelnemers zich volledig konden concentreren op de inhoud van het
evenement.
Tot slot wil ik benadrukken dat het evenement niet alleen waardevol was vanwege de inhoudelijke presentaties, maar ook vanwege de netwerkmogelijkheden. Deelnemers waren afkomstig uit diverse sectoren en konden in informele setting met elkaar in contact komen.
Dit zorgde voor waardevolle discussies en uitwisseling van kennis en ervaring.
Kortom, CFO Day was een uitstekend georganiseerd evenement met hoogwaardige sprekers en waardevolle netwerkmogelijkheden. Ik zou het dan ook van harte aanbevelen aan andere finance professionals die hun kennis willen vergroten en hun netwerk willen uitbreiden.”
– Pascal Wiliquet, Directeur Financiën, Begroting en Aankoop Vlaamse Gemeenschapscommissie

“Interessant netwerkevent op een prachtige locatie; boeiende presentaties en veel ‘food for thought’.”
– Monique Carpay, CHRO Kongsberg

“Een heel leuke en interessante combinatie tussen verrassende inhoud en netwerkopties met gelijkgezinden.”
– Sophie Soors, CFO Fedrus International

“Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.”
– Dirk Vandenberghe, CEO Metallo

“Heel fijn om een dag vitamines te kunnen opladen en ruimte te hebben om na te denken, te
sponzen, te netwerken, bekommernissen met collega’s te kunnen delen en dit in een prachtig
kader met geëngageerde mensen.”

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.