C-WEEK, onze digitale voorjaars- conferentie

Van t/m

Omdat corona nog altijd roet in het eten strooit voor een fysieke conferentie, brengen we u van 26 t.e.m. 29 april online inspiratie en interactie. Het thema ‘de geknipte mens’ is meer dan ooit relevant: hoe maakbaar is de mens en de werknemer? U stelt uw persoonlijk programma samen naargelang uw interesses en beschikbaarheden.

Bedrijven bestaan uit mensen. En elke mens heeft de keuze (of de verantwoordelijkheid?) om zichzelf te ontwikkelen. Maar wat is ontwikkeling überhaupt? Betekent het een continu streven naar meer – meer kennis, invloed, geld? Of betekent het een betere match tussen onze vaardigheden en onze omgeving? En moeten we ons dan continu aanpassen aan die omgeving? In hoeverre is de mens maakbaar en worden we straks allemaal designer humans? De ontwikkelingen van het afgelopen jaar maken deze vragen alleen maar relevanter.

Onder de noemer ‘de geknipte mens’ tasten we de grenzen van onze flexibiliteit af. Tijdens de inspiratiesessies en rondetafels praten we over knippen in DNA, over authentieke intelligentie en leiderschap, maar ook over zelfverwoesting, de relatie met AI en toekomstige skill sets.

  • Elke voormiddag om 11u één uurtje inspiratie
  • Compacte keynotes van gekende en minder gekende sprekers: Hetty Helsmoortel, Hans Claus, Elke Geraerts, Marian Donner, Leen Gorissen, Adrie van der Poel en Ignace Van Doorselaere
  • Panelgesprekken waarin we de link leggen met het bedrijfsleven
  • Virtuele rondetafels waarin u met peers en met Jan Laurijssen, Hans Diels of Mieke De Ketelaere dieper ingaat op een bepaald thema

 

Meer informatie vindt u hier. Bent u er graag bij? Meld u hier aan.

Agenda

Van t/m

Tijdens deze rondetafel praten we over AI en technologische vooruitgang vanuit het standpunt van China, waar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven volledig doordrongen zijn van AI en technologie. Hoe valt dit te verklaren? En wat kunnen wij daaruit leren? Met een introductie van China- en technologiekenner Pascal Coppens.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.