C-WEEK, onze digitale voorjaars- conferentie

Omdat corona nog altijd roet in het eten strooit voor een fysieke conferentie, brengen we u van 26 t.e.m. 29 april online inspiratie en interactie. Het thema ‘de geknipte mens’ is meer dan ooit relevant: hoe maakbaar is de mens en de werknemer? U stelt uw persoonlijk programma samen naargelang uw interesses en beschikbaarheden.

Bedrijven bestaan uit mensen. En elke mens heeft de keuze (of de verantwoordelijkheid?) om zichzelf te ontwikkelen. Maar wat is ontwikkeling überhaupt? Betekent het een continu streven naar meer – meer kennis, invloed, geld? Of betekent het een betere match tussen onze vaardigheden en onze omgeving? En moeten we ons dan continu aanpassen aan die omgeving? In hoeverre is de mens maakbaar en worden we straks allemaal designer humans? De ontwikkelingen van het afgelopen jaar maken deze vragen alleen maar relevanter.

Onder de noemer ‘de geknipte mens’ tasten we de grenzen van onze flexibiliteit af. Tijdens de inspiratiesessies en rondetafels praten we over knippen in DNA, over authentieke intelligentie en leiderschap, maar ook over zelfverwoesting, de relatie met AI en toekomstige skill sets.

  • Elke voormiddag om 11u één uurtje inspiratie
  • Compacte keynotes van gekende en minder gekende sprekers: Hetty Helsmoortel, Hans Claus, Elke Geraerts, Marian Donner, Leen Gorissen, Adrie van der Poel en Ignace Van Doorselaere
  • Panelgesprekken waarin we de link leggen met het bedrijfsleven
  • Virtuele rondetafels waarin u met peers en met Jan Laurijssen, Hans Diels of Mieke De Ketelaere dieper ingaat op een bepaald thema

 

Meer informatie vindt u hier. Bent u er graag bij? Meld u hier aan.

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.