C-WEEK, onze digitale voorjaars- conferentie

Omdat corona nog altijd roet in het eten strooit voor een fysieke conferentie, brengen we u van 26 t.e.m. 29 april online inspiratie en interactie. Het thema ‘de geknipte mens’ is meer dan ooit relevant: hoe maakbaar is de mens en de werknemer? U stelt uw persoonlijk programma samen naargelang uw interesses en beschikbaarheden.

Bedrijven bestaan uit mensen. En elke mens heeft de keuze (of de verantwoordelijkheid?) om zichzelf te ontwikkelen. Maar wat is ontwikkeling überhaupt? Betekent het een continu streven naar meer – meer kennis, invloed, geld? Of betekent het een betere match tussen onze vaardigheden en onze omgeving? En moeten we ons dan continu aanpassen aan die omgeving? In hoeverre is de mens maakbaar en worden we straks allemaal designer humans? De ontwikkelingen van het afgelopen jaar maken deze vragen alleen maar relevanter.

Onder de noemer ‘de geknipte mens’ tasten we de grenzen van onze flexibiliteit af. Tijdens de inspiratiesessies en rondetafels praten we over knippen in DNA, over authentieke intelligentie en leiderschap, maar ook over zelfverwoesting, de relatie met AI en toekomstige skill sets.

  • Elke voormiddag om 11u één uurtje inspiratie
  • Compacte keynotes van gekende en minder gekende sprekers: Hetty Helsmoortel, Hans Claus, Elke Geraerts, Marian Donner, Leen Gorissen, Adrie van der Poel en Ignace Van Doorselaere
  • Panelgesprekken waarin we de link leggen met het bedrijfsleven
  • Virtuele rondetafels waarin u met peers en met Jan Laurijssen, Hans Diels of Mieke De Ketelaere dieper ingaat op een bepaald thema

 

Meer informatie vindt u hier. Bent u er graag bij? Meld u hier aan.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.