Round Table: De onzichtbare waarde en kwetsbaarheid van intellectuele eigendomsrechten

Als groeiende onderneming met internationale ambities investeert u fors in uw merken, productinnovaties, werkwijzen en unieke technologieën. We staan er niet vaak bij stil, maar dit intellectuele eigendom (IE) is dikwijls de basis onder het succes van uw bedrijf. Bovendien bepaalt IE in belangrijke mate de ondernemingswaarde.

Veel CFO’s komen vroeg of laat voor de vraag te staan of het IE van hun onderneming voldoende in kaart gebracht is en of de bescherming en het beheer van IE voldoende op orde is gebracht. Want wat doet u als uw intellectuele eigendomsrechten worden geschonden? En hoe voorkomt u dat u de rechten van een ander schaadt?

Op basis van praktische voorbeelden en het uitwisselen van ervaringen bespreken we hoe u het managen van uw IE onderdeel kunt maken van de langtermijnstrategie.

Samen met de experts van Gevers gaan we dieper in op aspecten als de verwerving van intellectuele eigendomsrechten, fiscale bepalingen, handhaving en valorisatie. Ook kijken we naar scenario’s om intellectuele eigendomsrechten in te zetten bij het aangaan van partnerships die u helpen te groeien.

Na het gesprek dineren we gezellig samen.

Datum: 27 oktober 2022
Timing: ontvangst om 16u, gesprek van 16u30 tot 18u, gevolgd door aperitief en diner
Locatie: Comme Chez Soi Brussel
Deelnemen: interesse om erbij te zijn? Neem contact op met Daphné Debaenst

Deze rondetafel wordt mee mogelijk gemaakt dankzij Exact.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Schakeltafel. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.