Round Table: the state of digital transformation

In het voorjaar van 2020 deden we een online onderzoek bij CFO’s en Financieel directeuren in België en Nederland over de stand van zaken van de digitale transformatie in onze bedrijven. De inzichten verzamelden we in een whitepaper en vormen nu de basis voor een diepgaander gesprek.

Op welke manier heeft corona de digitale transformatie versneld of veranderd? Wat is de stand van zaken vandaag en wat zijn nu de belangrijkste uitdagingen/pijnpunten/vragen/…? Welke rol hebt u als CFO kunnen spelen? We wisselen ervaringen, lessons learned etc. uit.
Professor Kristof Stouthuysen van het Centre for Financial Leadership and Digital Transformation aan Vlerick Business School neemt ook deel aan het gesprek en verrijkt dit met inzichten uit het onderzoek van het centrum.

Locatie: Martin’s Château du Lac in Genval
Programma:

  • 16u: ontvangst
  • 16u30-18u: gesprek
  • 18u-19u: aperitief
  • 19u: diner

In samenwerking met onze partner Unit4.

Interesse om erbij te zijn? Neem contact op met Daphné Debaenst.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Table Talk. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.