Round Table: the state of digital transformation

Van t/m

In het voorjaar van 2020 deden we een online onderzoek bij CFO’s en Financieel directeuren in België en Nederland over de stand van zaken van de digitale transformatie in onze bedrijven. De inzichten verzamelden we in een whitepaper en vormen nu de basis voor een diepgaander gesprek.

Op welke manier heeft corona de digitale transformatie versneld of veranderd? Wat is de stand van zaken vandaag en wat zijn nu de belangrijkste uitdagingen/pijnpunten/vragen/…? Welke rol hebt u als CFO kunnen spelen? We wisselen ervaringen, lessons learned etc. uit.
Professor Kristof Stouthuysen van het Centre for Financial Leadership and Digital Transformation aan Vlerick Business School neemt ook deel aan het gesprek en verrijkt dit met inzichten uit het onderzoek van het centrum.

Locatie: Martin’s Château du Lac in Genval
Programma:

  • 16u: ontvangst
  • 16u30-18u: gesprek
  • 18u-19u: aperitief
  • 19u: diner

In samenwerking met onze partner Unit4.

Interesse om erbij te zijn? Neem contact op met Daphné Debaenst.

Agenda

Van t/m

Tijdens deze rondetafel praten we over AI en technologische vooruitgang vanuit het standpunt van China, waar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven volledig doordrongen zijn van AI en technologie. Hoe valt dit te verklaren? En wat kunnen wij daaruit leren? Met een introductie van China- en technologiekenner Pascal Coppens.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.