CHRO Day 2023

Save the date voor de vijfde editie van de CHRO Day! Het wordt een vurige dag want het thema is dit keer ‘Light my fire!’.

 

Op 26 april 2023 vindt de vijfde editie van de Belgische CHRO Day plaats. Op die dag komen we opnieuw met een 100-tal CHRO’s en HR-directeuren samen, ditmaal rond het thema ‘Light my fire!’. En dat thema vullen we traditiegetrouw op verschillende manieren in: het innerlijke vuur van de motivatie, de purpose waarvoor je in vuur en vlam staat, het warme gevoel van wellbeing. Maar ook: waar brandt het (war for talent, burn-out, etc.)?

Meer informatie over programma en sprekers volgt snel.
Alvast een plaatsje reserveren? Inschrijven kan via deze link.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.