CHRO Day

Wees erbij op ons feest van de nieuwsgierigheid in het Kasteel van Brasschaat!

 

Op 11 mei is het weer tijd voor de CHRO Day, de inspiratiedag voor CHRO’s en HR-directeuren, met als thema:

CULTURE OF CURIOSITY

“We keep moving forward, opening new doors, and doing new things, because we’re curious and curiosity keeps leading us down new paths.” – Walt Disney

Volgens Walt Disney was een groot deel van het succes van zijn miljardenbedrijf te danken aan nieuwsgierigheid. Wie nieuwsgierig is, opent deuren die naar nieuwe paden leiden. Hoewel het soms een negatieve bijklank heeft (bemoeienis, geroddel), is nieuwsgierigheid (volgens Van Dale “verlangend te weten”) een eigenschap die ons ten goede komt. Het gaat over observeren, vragen stellen en dingen ontdekken. Het helpt ons als mens in onze persoonlijke ontwikkeling.

Maar ook als bedrijf hebben we baat bij een cultuur van nieuwsgierigheid. Een open of zelfs beginner mindset zorgt ervoor dat we kritisch denken en de status quo challengen. Werknemers die mogen exploreren en experimenteren, dragen bij aan een creatieve en innovatieve bedrijfsomgeving. Bent u een nieuwsgierige leider? En hoe kunt u (nog meer) een Culture of Curiosity in uw organisatie stimuleren?

We roepen u op om vanuit andere perspectieven naar uw uitdagingen als CHRO/HR-directeur te kijken. Tijdens deze dag is het toegelaten om radicaal nieuwsgierig te zijn! Steek uw neus vooral in andermans zaken en ga achter alle deuren piepen.

 

Programma

  • Stefaan van Hooydonk, oprichter van het Global Curiosity Institute, over de nieuwsgierigheidsquotiënt van werknemers en organisaties
  • Fanny Matheusen, over Deep Democracy als methode voor inclusieve besluitvorming en conflicthantering
  • Filip Muyllaert, over inspirerend spreken als leider en hoe u kunt communiceren met impact
  • Katja Schipperheijn, over lerende ecosystemen, waar welbevinden in symbiose is met technologie
  • ‘Durf te vragen’-sessie, waarin u tips en ideeën voor uw vragen ophaalt bij collega’s
  • …. en nog veel meer

Curieus?
Meer info en aanmelden via chroday.be

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Table Talk. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.