CMO Table Talk

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Table Talk. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema ‘No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

 

Oftewel: wat kunnen we verwachten van de nieuwe digitale innovatiegolf waar we nu in zitten, met alle ervaring en kennis van eerdere digitale innovaties in onze achterzak? We staan aan de vooravond van een nieuwe golf van digitale innovatie (gedreven door o.a. AI en machine learning), die de komende jaren het speelveld en de spelregels voor merken en organisaties drastisch zal veranderen. Wat betekenen deze snelle ontwikkelingen voor uw merk, voor uw digitale en non-digitale klantinteractieplatformen, voor het bepalen van uw marketingmix en voor uw toekomstige propositie en businessmodel?

Kom inzichten en ervaringen uitwisselen!

  • Datum: woensdag 3 juli 2024
  • Timing: ontvangst om 17u voor een rondetafelgesprek en diner
  • Locatie: iO Antwerpen
  • Doelgroep: CMO’s en marketingdirecteuren
  • Kostprijs: deelname is kosteloos op uitnodiging of als u tot de doelgroep behoort
  • Inschrijven: neem bij interesse contact op met Community manager Daphné Debaenst

Deze sessie wordt mee mogelijk gemaakt dankzij iO.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Table Talk. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.