CMO Schakeltafel

Volgens hetzelfde principe van onze CFO- en CHRO-ontmoetingen organiseren we dit jaar ook enkele kleinschalige bijeenkomsten voor CMO’s/marketingdirecteuren. Ander publiek maar dezelfde ingrediënten: peers ontmoeten, inhoudelijk schakelen én heerlijk tafelen.

 

Een Schakeltafel, het woord zegt het zelf: we schakelen CMO’s aan elkaar (ontmoeting tussen peers) die inhoudelijk met elkaar schakelen over een bepaald onderwerp. En uiteraard gaan we nadien heerlijk tafelen!

De allereerste editie staat in het teken van de aftrap van de CMO Suite. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomst gaan we met een 10-tal CMO’s/marketingdirecteuren praten over jullie uitdagingen, bezigheden, noden, etc. Wat zijn de belangrijkste topics voor 2023? Waar loopt u als marketingdirecteur tegenaan? Hoe is de dynamiek/samenwerking binnen de board of met de andere directeuren in het bedrijf? Op welke vlakken bent u op zoek naar inspiratie van buitenaf of naar kennisdeling met peers? … Een soort van raad van advies, als het ware. Uiteraard koppelen we dan graag het nuttige aan het aangename en dineren we samen.

  • Datum: donderdag 8 juni 2023
  • Timing: ontvangst om 16u, rondetafelgesprek van 16u30 tot 18u, gevolgd door aperitief en diner
  • Locatie: iO Campus Antwerpen (WATT-toren)
  • Doelgroep: CMO’s en marketingdirecteuren van organisaties vanaf € 100 miljoen omzet
  • Kostprijs: deelname is kosteloos op uitnodiging of als u tot de doelgroep behoort
  • Inschrijven: neem bij interesse contact op met Community manager Daphné Debaenst

Deze sessie wordt mee mogelijk gemaakt dankzij iO.

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.