Executive Forum 2024

Save the date voor het Executive Forum, onze exclusieve inspiratiedag voor C-level executives.

Op 25 september 2024 verzamelen we met CFO’s, CHRO’s, CEO’s, CMO’s, etc. voor een dag vol uitwisseling over functies heen. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De uitwisseling tussen verschillende functies zorgt voor een extra verrijking. Het Executive Forum staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. We streven naar top-notch hospitality.

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel, zijnde C-level (CFO, CHRO, CEO, CIO, CMO, etc.) van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor executives voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.