Executive Forum

Building cathedrals in the sand

 

Cathedral thinking, het is een begrip dat de laatste jaren steeds vaker weer opduikt onder impuls van ESG. Het idee dat we over meerdere generaties heen moeten denken en plannen, is natuurlijk uitermate van toepassing op duurzaamheid. Ook op andere vlakken stellen we als bedrijf idealiter een strategie op die toekomstige generaties ten goede komt. Dit kan uiteraard niet zonder een langetermijnvisie en een gedeeld commitment om die langetermijnvisie ook uit te voeren. Hoe pakken we dat aan? Zeker in tijden als deze, waarin alles heel volatiel lijkt en zekerheden op losse schroeven komen te staan? Bouwen we onze kathedralen op los zand? 

Tijdens het Executive Forum kijken we vanuit onze verschillende invalshoeken (CFO, CHRO, CIO, CMO, etc.) hoe we funderingen kunnen leggen voor de toekomst. Hoe kunt u visionair zijn in uw domein? Hoe kunnen we tegelijkertijd groots dromen en ons toch voortdurend aanpassen aan de veranderende realiteit? En hoe verenigen we die visies binnen ons bedrijf in een gedeelde purpose? We praten over onderwerpen als scenarioplanning, project- en stakeholdermanagement,  sustainability en reporting, workforce, storytelling, … Zoals steeds in een combinatie van inspirerende keynotes en interactieve rondetafels. Welkom!  

  • 5 oktober 2022
  • 10u-20u
  • executiveforum.be
  • Kosteloze deelname is voorbehouden aan C-level van bedrijven met een omzet vanaf € 100 miljoen.
  • Rechtstreeks aanmelden kan via deze link.

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.