M&A Awards 2022

Op 24 november 2022 vindt de vijfde editie van de Belgische M&A Awards plaats in het prachtige Maison de la Poste in Brussel. Tijdens het galadiner worden de winnaars van de zes beste deals van het afgelopen jaar bekroond.

 

Dit jaar wordt een extra feestelijke editie van de Belgische M&A Awards want het is alweer de vijfde jaargang. Op 24 november verzamelen bijna 600 professionals actief in M&A, corporate finance en private equity in Maison de la Poste in Brussel voor een galadiner en awardshow.

Elk jaar nemen we de deals van de periode 1 oktober – 30 september onder de loep, in dit geval dus transacties die werden aangekondigd tussen 1 oktober 2021 en 30 september 2022. Er zijn zes categorieën:

  1. Best Large Cap Corporate Deal
  2. Best Mid Cap Corporate Deal
  3. Best Large Cap Private Equity Deal
  4. Best Mid Cap Private Equity Deal
  5. Best Venture Capital Deal – Technology
  6. Best Venture Capital Deal – Life Sciences

De M&A Community heeft opnieuw veel deals voorgedragen, waaruit de jury 3 genomineerden en uiteindelijk 1 winnaar per categorie kiest. Meer informatie vindt u in de Regulations en op MAawards.be

Interesse om erbij te zijn? Neem contact op met community manager Daphné Debaenst.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.