M&A Forum

Dit jaar organiseren we opnieuw enkele bijeenkomsten voor professionals actief in M&A, corporate finance, private equity en venture capital. Meld u nu aan voor het eerste M&A Forum van 2023 met als thema: ‘Strategic M&A: when M&A drives long-term value creation’.

 

Het klinkt logisch dat M&A een strategie is voor waardecreatie. Toch zijn er talloze voorbeelden van deals die niet zijn ingebed in een groter plan en die niet succesvol zijn. Tijdens deze bijeenkomst zetten we een stap terug en praten we over de essentie van strategische fusies en overnames. Idealiter ontwikkelt een onderneming een langetermijnvisie en -strategie, waarvan fusies en overnames een essentieel onderdeel zijn. Studies hebben aangetoond dat bedrijven die dit doen, aanzienlijk meer waarde creëren dan bedrijven die ad hoc opereren. Waarom gaat het dan toch nog mis? Ons panel van professionals uit verschillende vakgebieden deelt observaties, inzichten, ideeën en suggesties om bedrijven in verschillende stadia te begeleiden en te adviseren: in de algemene strategiefase (M&A als onderdeel van een ruimere transformatie), tijdens het proces en PMI (post-merger integration).

De plaatsen zijn beperkt tot 50 personen, reserveer nu uw plaats! 

Programma

18.30 – 19.00:   Ontvangst
19.00 – 20.00:  Panelgesprek
20.00 – 21.00:  Netwerken met een hapje en een drankje

Het panel 

  • Tom De Troyer, Partner Eight Advisory
  • Pieter-Jan Vandevelde, Divisional Head of Smart Innovation & Corporate Finance Colruyt Group
  • Anneleen Claessens, Portfolio Manager Waterland Private Equity
  • Bart De Troyer, Vice President Lazard

Locatie

In de kantoren van Eight Advisory, Kunstlaan 53, Brussel.

Inschrijven

Meld u aan via deze link.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.