M&A Forum

Iedereen met interesse of actief in M&A: unite! Kom naar ons allereerste M&A Forum met als thema #BELNED.

 

Voortbouwend op het succes van de M&A Awards, nodigen we Belgische dealmakers uit om regelmatiger samen te komen. Het M&A Forum is een gelegenheid om u te laten inspireren door interessante verhalen en cases, en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Door professionals actief in M&A, corporate finance, private equity, ondernemers en executives samen te brengen, dragen we allemaal bij aan het ecosysteem van fusies, overnames en investeringen.

Het thema voor deze eerste editie:

#BELNED, hoe kunnen België en Nederland de krachten bundelen?

België en Nederland zijn in wezen twee hele kleine landjes en hoewel er zeker samenwerking is, hebben ze alletwee hun eigen mentaliteit en manier van werken. Hoe verklaren we deze verschillen en wat kunnen we van elkaar leren? Hoe positioneert onze regio zich in het globale M&A-landschap en hoe kunnen wij, dealmakers, ertoe bijdragen dat het een aantrekkelijk investeringsgebied is of blijft? Laten we even kijken waar er opportuniteiten zijn voor synergie en hoe we kunnen samenwerken om elkaar te versterken. En natuurlijk gaat het gesprek verder tijdens het netwerken!

Programma 31 maart 2022

16u: ontvangst
16u30-18u:

  • Keynote door Prof. Em. Leo Sleuwaegen, over de economische verbondenheid van beide landen en de implicaties hiervan voor M&A en het investeringsklimaat
  • Reflecties van een Nederlander in Brussel, door Willem Wynaendts, Senior Partner Associés en Gouvernance, Board member en investeerder
  • Groepsgesprek

18u-19u30: netwerken met een hapje en een drankje

Locatie: Frame21, Da Vincilaan 2, Zaventem.

Aanmelden kan via deze link.

Principal Sponsor:

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Table Talk. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.