Round Table ‘The R word’ met Bruno Colmant

Van t/m

Inflatie, reflatie, stagflatie, wel of geen recessie? Met House of Executives willen we graag het net ophalen van welke impact de huidige gebeurtenissen en ontwikkelingen hebben op onze Belgische bedrijven. We organiseren hiervoor een besloten CFO rondetafel op donderdag 9 juni in restaurant Bruneau in Brussel.

Bruno Colmant, econoom, professor en bestuurder, zal kort zijn visie op de situatie schetsen. Daarna nodigen we u uit om met elkaar in gesprek te gaan: hoe wordt uw business geïmpacteerd, hoe reageert u, hoe voorziet u de toekomst en hoe kunt u hierop anticiperen? Na het gesprek dineren we gezellig samen.

Deze sessie is in het Engels.

Programma

16u: ontvangst
16u30-18u: rondetafelgesprek
18u-19u: aperitief
19u: diner

Locatie

Restaurant Bruneau, Brussel.

Deelnemen

Interesse om aan deze rondetafel deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

Deze rondetafel wordt mee mogelijk gemaakt dankzij SAP en SAP Concur.

 

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Van t/m

Tijdens deze rondetafel bespreken we hoe u het managen van uw intellectuele eigendom onderdeel kunt maken van de langtermijnstrategie. We gaan dieper in op aspecten als de verwerving van intellectuele eigendomsrechten, fiscale bepalingen, handhaving en valorisatie. Ook kijken we naar scenario’s om intellectuele eigendomsrechten in te zetten bij het aangaan van partnerships die u helpen te groeien.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.