Winterwende 2024

Vorig jaar lanceerden we met de Winterwende een nieuw event: we grepen de jaarwisseling aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Omdat dit zo goed onthaald werd, nodigen we u dit jaar graag opnieuw uit. Op 23 januari komen we met een selecte groep CHRO’s en HR-directeuren samen in de prachtig gerenoveerde Salons Van Dijck in Mechelen.

Chris Wuytens, professor aan de KUL, AMS-gastdocent en Managing Director van Acerta Consult, zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. We voorzien voldoende ruimte voor interactie om ook van elkaar te leren. En uiteraard kan het gesprek verdergezet worden tijdens het diner.

Praktisch

  • Wanneer: dinsdag 23 januari 2024.
  • Timing: ontvangst om 16u, inhoudelijk gedeelte van 16u30 tot 18u, gevolgd door aperitief en diner.
  • Locatie: Salons Van Dijck Mechelen.
  • Kostprijs: dit event is gratis op uitnodiging of indien u tot de doelgroep behoort. Gezien het exclusieve karakter, rekenen we op uw komst als u zich aanmeldt.
  • Doelgroep: dit event is primair bedoeld voor CHRO’s en HR-directeuren van bedrijven met een omzet vanaf € 100 miljoen, maar is ook toegankelijk voor CEO’s  en andere C-level functies.
  • Inschrijven: interesse om deel te nemen? Neem contact op met community manager Daphné Debaenst.

Dit event is in samenwerking met Acerta Consult.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.