Young M&A Forum

Voor het eerst organiseren we een bijeenkomst voor Young M&A professionals, met als rode draad: ‘How Young M&A professionals can be agents of change’.

 

Tijden veranderen, en het is interessant om te zien of en hoe het M&A-vak evolueert. Tijdens dit Young M&A Forum voor professionals onder de 35 jaar kijken we specifiek naar drie domeinen:

  • Diversiteit: wat is uw ervaring met diversiteit in uw bedrijf? Hoe kunnen we een meer inclusieve en diverse omgeving creëren?
  • Evenwicht tussen werk en privé: een job in M&A/private equity/venture capital kan zeer veeleisend zijn, en het cliché wil dat er geen balans tussen werk en privé bestaat in dit vak. Jonge professionals worden zich echter steeds meer bewust van het belang van vrije tijd, een sociaal leven en me-time. Tegelijkertijd is onze job een essentieel onderdeel van ons leven. Hoe gaan we hiermee om?
  • De kloof overbruggen tussen “jonge” en “senior” M&A-professionals: er kan veel informatie verloren gaan tussen verschillende generaties. Hoe vindt u aansluiting bij de meer ervaren mensen in uw kantoor/bedrijf? Hoe verbeteren we de communicatie en stimuleren we het delen van kennis?

De plaatsen zijn beperkt tot 65 personen, reserveer nu uw plaats!

Programma

18.30 – 19.00: Ontvangst
19.00 – 20.00: Keynote door Eve Vlemincx, gevolgd door interactieve paneldiscussie
20.00 – 21.00: Netwerken bij een hapje en een drankje

Locatie

Kantoren van Simont Braun, The Hype, Louizalaan 250 (10), Brussel.

Inschrijven

Aanmelden kan via deze link (doorklikken naar het tabblad Young M&A Forum).

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.