Podcast: in gesprek met Liesbeth Sinke, CFRO Saxo Bank

Interviews

Op CFO Day 2022 richtten we een mobiele studio in in het Kasteel van Brasschaat en nodigden we 4 CFO’s uit voor een gesprek, waarmee we meteen het thema ‘Culture of Curiosity’ in de praktijk brachten. In deze aflevering praten we met Liesbeth Sinke, CFRO bij Saxo Bank, over nieuwsgierigheid, over data versus mensen, over de rol van finance en over hoe het bedrijf naar de wereld kijkt.

 

Studio Helsinki toverde op CFO Day een rustige ruimte op de bovenverdieping van het Kasteel van Brasschaat om tot podcaststudio. Hier ontving Community manager Daphné Debaenst in de loop van de namiddag 4 CFO’s om samen met haar en Iris Lopes, Managing Director bij SpendLab, in gesprek te gaan over het thema ‘Culture of Curiosity’.

Cijfers zijn inkt op papier. Maar zodra je het verhaal áchter de cijfers kent en begrijpt hoe dit tot stand is gekomen, dan pas heb je echte informatie.

In deze aflevering vertellen Liesbeth Sinke en Iris Lopes hoe ze naar nieuwsgierigheid kijken, zowel op individueel als op collectief niveau. Beide dames omschrijven zichzelf als nieuwsgierig, waarbij ze vooral interesse hebben in de mensen waarmee ze in contact komen. En ook op businessvlak probeert Liesbeth altijd het verhaal áchter de cijfers te achterhalen. Ze vertelt o.a. over de cultuur bij Saxo Bank en over hoe het bedrijf altijd de klant vooropstelt.

Beluister hier de podcast:

Deze podcast werd mee mogelijk gemaakt dankzij SpendLab.

Recente artikelen

M&A

The Belgian M&A Community celebrated its first jubilee (five years) in grand style on the 24th of November. In the packed hall of Maison de la Poste in Brussels, a record number of M&A professionals gathered to reflect on the hard work and successes of the past deal year.

M&A

Extra feest in de M&A Community: de Belgische M&A Awards waren aan een jubileumeditie (vijf jaar) toe op 24 november 2022. In een bomvol Maison de la Poste in Brussel was een recordaantal M&A-professionals verzameld om terug te kijken op het harde werk en de successen van het afgelopen dealjaar.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.