CFO Day 2024

CFO Day is een initiatief van House of ExecutivesDe conferentie is in 2024 aan zijn zesde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CFO’s en Financieel directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CFO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Wilt u er graag bij zijn? Schrijf u hier in!

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.

Deelname aan CFO Day België is voorbehouden aan CFO’s en Financieel directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.
Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CFO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie hier contact op met Daphné Debaenst.

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

We grijpen de jaarwisseling opnieuw aan om terug te blikken en vooruit te kijken. Chris Wuytens zal de belangrijkste inzichten en trends uit de Inspiratienota 2024 van Acerta Consult toelichten. Karen Donders, Directeur Publieke Opdracht, Talent & Organisatie bij de VRT, zal deze aftoetsen aan het beleid in haar organisatie. Dit alles uiteraard in een mooi kader en gevolgd door een heerlijk diner.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.