CFO Day 2024

CFO Day is ondertussen een vaste waarde in ons voorjaar. Maar wat is een jaar eigenlijk? En wat betekent tijd überhaupt? Met ons dagthema MATTER OF TIME gaan we op een fascinerende expeditie in de ruimtetijd.

Op het programma staan topics als:

  • Geschiedenis en toekomst (predictive, scenarioplanning, trends, etc.)
  • Druk van tijd: specifiek in finance, met periodieke deadlines en afsluitingen
  • Waarde van tijd en tijdsbesteding: prioriteiten, psychologie en menselijk gedrag
  • De klok tikt voor duurzaamheid(srapportering)
  • Matter = materie: link met sustainability, supply chain en de geopolitieke context
  • AI en technologie: kwestie van tijd of tijdskwestie?

Praktische info

📍 Kasteelhoeve “Flinckheuvel” | Sint Jobsteenweg 25, 2970 Schilde, België 

Kijk voor meer informatie op cfoday.be
Inschrijven kan via deze link.

De conferentie is in 2024 aan zijn zesde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CFO’s en Financieel directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CFO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u lid bent van House of Executives, als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.
Deelname aan CFO Day België is voorbehouden aan CFO’s en Financieel directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CFO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie hier contact op met Daphné Debaenst.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Schakeltafel. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.