CHRO Day 2024

De CHRO Day is ondertussen een vaste waarde in ons voorjaar en deze editie valt op de bijzondere datum 24/4/’24. We konden dan ook niet anders dan het getal 24 een hoofdrol geven.
24 VOICES ON HR, ons dagthema, belooft wat het zegt: 24 stemmen die hun licht zullen laten schijnen over HR, in al zijn facetten en in verhouding tot andere bedrijfsdomeinen en de wereld.

Op het programma staan topics als:

  • Talentontwikkeling en skills-based management
  • Future of work en de impact op HR
  • Welzijn
  • Leiderschap en de samenwerking met de business
  • AI-technologie
  • Duurzaamheid/ESG

Praktische info

📍 Kasteel van Brasschaat | Gemeentepark 5, 2930 Brasschaat, België

Inschrijven kan via deze link.
Zet u hier op aanwezig via LinkedIn.
Kijk voor meer informatie op chroday.be

De conferentie is in 2024 aan zijn zesde editie toe en groeide in korte tijd uit tot een niet te missen inspiratiedag voor CHRO’s en HR-directeuren. Ontmoet peers uit andere bedrijven, laat u inspireren tijdens keynotes en ga met elkaar in gesprek tijdens Round Tables. De CHRO Day staat garant voor thought leadership, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden. 

Deelname en bezoekersprofiel

Deelname is kosteloos als u lid bent van House of Executives, als u een persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen en/of als u voldoet aan het bezoekersprofiel.
Deelname aan CHRO Day België is voorbehouden aan CHRO’s en HR directeuren van bedrijven vanaf 100 miljoen euro omzet.

Salesmanagers, accountmanagers, consultants of adviseurs die werkzaam zijn voor of namens een toeleverancier of intermediair gericht op de markt voor CHRO’s voldoen niet aan het bezoekersprofiel. Behoort u tot een van deze functies? U kunt toegang verkrijgen door partner te worden van het event of een ticket te kopen. Neem voor meer informatie contact op met Daphné Debaenst.

Agenda

Op woensdag 3 juli organiseren we de tweede editie van onze CMO Schakeltafel. Een gastronomische avond met een select gezelschap van CMO’s en marketingdirecteuren, waarbij we ervaringen delen en elkaar inspireren rond het thema 'No future without a past: vooruitkijken vanuit een strategische terugblik’. 

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.