Najaarskalender

M&A Summer Party | 25 augustus

Een ontspannen netwerkavond voor professionals betrokken bij fusies en overnames (M&A-adviseurs, corporate finance, private equity, corporate M&A Directors, CFO’s, etc.). In Châlet Robinson in Brussel komen we vanaf 17h30 samen om vakantieverhalen uit te wisselen, onder het genot van een drankje, een BBQ en zomerse muziek! Meer info en inschrijven hier.

M&A Forum | 22 september

Het M&A Forum is een gelegenheid voor M&A-professionals om kennis te delen rond een bepaald topic. Op 22 september komen we samen bij advocatenkantoor Loyens & Loeff in Brussel, om te praten over de digitale transformatie in M&A. Meer info en inschrijven hier.

Executive Forum | 5 oktober

Onze inspiratiedag voor C-level rond het thema ‘Building cathedrals in the sand’. Meer info hier.

CFO Round Table | 27 oktober

Een besloten rondetafelgesprek met diner over internationalisering, financiële planning en risicobeheer. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

CFO Round Table | 16 november

Een besloten rondetafelgesprek met diner over AI en intelligent automation, met een introductie door Ann Dooms. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

M&A Awards | 24 november

De jaarlijkse gala-avond voor M&A-professionals is aan zijn vijfde editie toe. We bekronen de zes beste deals van het afgelopen jaar tijdens een exclusief diner. Meer info hier.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

Save the date voor het Executive Forum, onze exclusieve inspiratiedag voor C-level met als thema 'Battle for Balance'.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.