Najaarskalender

M&A Summer Party | 25 augustus

Een ontspannen netwerkavond voor professionals betrokken bij fusies en overnames (M&A-adviseurs, corporate finance, private equity, corporate M&A Directors, CFO’s, etc.). In Châlet Robinson in Brussel komen we vanaf 17h30 samen om vakantieverhalen uit te wisselen, onder het genot van een drankje, een BBQ en zomerse muziek! Meer info en inschrijven hier.

M&A Forum | 22 september

Het M&A Forum is een gelegenheid voor M&A-professionals om kennis te delen rond een bepaald topic. Op 22 september komen we samen bij advocatenkantoor Loyens & Loeff in Brussel, om te praten over de digitale transformatie in M&A. Meer info en inschrijven hier.

Executive Forum | 5 oktober

Onze inspiratiedag voor C-level rond het thema ‘Building cathedrals in the sand’. Meer info hier.

CFO Round Table | 27 oktober

Een besloten rondetafelgesprek met diner over internationalisering, financiële planning en risicobeheer. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

CFO Round Table | 16 november

Een besloten rondetafelgesprek met diner over AI en intelligent automation, met een introductie door Ann Dooms. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

M&A Awards | 24 november

De jaarlijkse gala-avond voor M&A-professionals is aan zijn vijfde editie toe. We bekronen de zes beste deals van het afgelopen jaar tijdens een exclusief diner. Meer info hier.

 

Agenda

De zesde editie van CHRO Day vindt plaats op de bijzondere datum 24/4/'24. En die 24 trekken we door in het programma: 24 VOICES ON HR brengt 24 stemmen die hun licht laten schijnen op HR.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.