Najaarskalender

M&A Summer Party | 25 augustus

Een ontspannen netwerkavond voor professionals betrokken bij fusies en overnames (M&A-adviseurs, corporate finance, private equity, corporate M&A Directors, CFO’s, etc.). In Châlet Robinson in Brussel komen we vanaf 17h30 samen om vakantieverhalen uit te wisselen, onder het genot van een drankje, een BBQ en zomerse muziek! Meer info en inschrijven hier.

M&A Forum | 22 september

Het M&A Forum is een gelegenheid voor M&A-professionals om kennis te delen rond een bepaald topic. Op 22 september komen we samen bij advocatenkantoor Loyens & Loeff in Brussel, om te praten over de digitale transformatie in M&A. Meer info en inschrijven hier.

Executive Forum | 5 oktober

Onze inspiratiedag voor C-level rond het thema ‘Building cathedrals in the sand’. Meer info hier.

CFO Round Table | 27 oktober

Een besloten rondetafelgesprek met diner over internationalisering, financiële planning en risicobeheer. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

CFO Round Table | 16 november

Een besloten rondetafelgesprek met diner over AI en intelligent automation, met een introductie door Ann Dooms. Meer informatie en/of interesse om deel te nemen? Contacteer Daphné Debaenst.

M&A Awards | 24 november

De jaarlijkse gala-avond voor M&A-professionals is aan zijn vijfde editie toe. We bekronen de zes beste deals van het afgelopen jaar tijdens een exclusief diner. Meer info hier.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Agenda

De echte winterzonnewende vindt plaats op 21 december, maar op 13 december komen wij alvast samen voor een moment van reflectie. We gaan terugblikken op het afgelopen jaar maar vooral ook voortuitblikken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.  Chris Wuytens en een special guest wenden en keren de inzichten voor een duurzaam HR-beleid uit de Inspiratienota 2023 van Acerta Consult. Daarna gaan we met elkaar in gesprek tijdens een rondetafel. En uiteraard laten we ons ook culinair verwennen in het prachtige Botanic Sanctuary.

Partners

Buitengewoon inspirerend en verfrissend. Ideaal voor zelfreflectie en om nieuwe ideeën op te doen.